اهمیت داشتن و مزایای طراحی وبسایت برای کسب و کارها
این روزها هر کسب و کاری برای پیشرفت و افزایش درآمد، باید یک وبسایت خوب داشته باشد. اما همراه ما باشید تا بررسی کنیم که چرا باید سایت داشته باشیم ؟
طراحی یک وبسایت با رابط کاربری خوب، سرعت بالا و کیفیت عالی، از مواردی است که هر کسب و کاری برای ادامه باید داشته باشد ! شاید بپرسید که داشتن سایت چه مزایایی دارد ؟ سوال خوبی است و در این مقاله به بررسی اهمیت راه اندازی سایت خواهیم پرداخت.
چرا باید سایت داشته باشیم ؟
- اهمیت طراحی سایت خوب
- چرا باید سایت فروشگاهی داشته باشیم
- مزایای راه اندازی سایت
- معایب داشتن سایت
در دنیای جدید که همه کارها به صورت آنلاین انجام میگیرند، اگر صاحب یک حرفه بوده و برای آن سایتی طراحی نکرده باشید، قطعا از رقبای خود عقب خواهید ماند. توجه کنید که این روزها اعتماد مخاطب، کاربر و مشتری، از طریق اطلاعاتی که در سایت درج خواهید کرد، جلب میشود.
مردم اولین جایی که به دنبال خدمات شما می گردند، در اینترنت است. اگر آنها شما را در آنجا پیدا نکنند، قطعا رقبای شما را خواهند یافت. اگر یک شرکت خدماتی باشید، میتوانید اطلاعات خود را در سایت بارگذاری کنید، تا مخاطبان با کیفیت و سابقه کار شما آشنا شوند. اگر هدفتان فروش محصول باشد، از طریق یک سایت فروشگاهی، بدون محدودیت مکانی و زمانی، به فروش آن خواهید پرداخت.
اهمیت طراحی سایت خوب
زمانی که طراحی سایت شما چه از نظر رابط کاربری و چه از نظر برنامه نویسی خوب باشد و محتوایی که در آن درج میکنید با کیفیت باشد، از نظر سئو، سایت شما کاملا بهینه خواهد شد و به این طریق گوگل محتوای شما را در اختیار کاربران بیشتری قرار میدهد.
در صورت دسترسی به تعداد کاربر بالا، چه از نظر تبلیغات، چه از نظر فروش محصول و یا ارائه خدمات، پیشرفت بسیاری خواهید داشت. تبلیغات برای افراد بیشتر یعنی درآمد بالا، فروش برای تعداد کاربر بالا یعنی بازاریابی عالی و افزایش درآمد، ارائه خدمات به مخاطب بیشتر هم یعنی بالارفتن اعتبار شرکت!
درصورتی که یک هنرمند باشید و یا قصد معرفی مهارتهای خود را داشته باشید، با طراحی و راه اندازی یک سایت خوب، موفقتر عمل خواهید نمود. وبلاگ نویسها و طراحان نیز از طریق سایت میتوانند محتوای خود را به راحتی به اشتراک بگذارند.
چرا باید سایت فروشگاهی داشته باشیم ؟
داشتن یک سایت فروشگاهی مطمئن، با امکان ارائه تصویر محصول، توضیحاتی درباره ویژگیها، کیفیت و قیمت محصول، پورتال پرداخت هزینه مطمئن و… در دوره جدید، این کمک را به شما میکند که به راحتی محصول خود را ارائه دهید.
چه شرکت بزرگ فروش محصول باشید، جه شخصی که قصد فروش محصولات خانگیاش را دارد، از طریق سایت فروشگاهی، دسترسی به خریداران در سراسر کشور و حتی جهان خواهید داشت. فروش محصولات به صورت فیزیکی فقط محدود به یک محله و یا یک شهر میشود، آن هم در ساعت کاری محدود! اما از طریق سایت بدون محدودیت زمانی، بدون نیاز به پرداخت هزینه به فروشنده و… محصول خود را ارائه دهید.
مزایای راه اندازی سایت
- دسترسی راحت به اینترنت
- فروش و ارائه خدمات در سطح بین الملل
- هزینههای بسیار کمتر
- افزایش درآمد
- برند سازی
- ارائه راحتتر محصولات و خدمات
- عدم محدودیت زمانی و مکانی
- پشتیبانی از محصولات
- ارتباط بهتر با مشتریان
- بازاریابی اینترنتی و بدون هزینه
- درآمدهای جانبی از طریق تبلیغات
- مشتریان هدفمند
از طریق راه اندازی سایت، در وهله اول به تعداد مخاطب بالا دسترسی خواهید داشت. برای راه اندازی یک شرکت فیزیکی، یک فروشگاه، برگزاری نمایشگاه و …، نیاز به سرمایه زیادی برای خرید و یا ا جاره مکان خواهید داشت. پرداخت هزینه به پرسنل و نگهداری از مکان نیز بخشی از هزینههای شما خواهد بود.
اما هزینه راه اندازی و نگهداری یک سایت، بسیار بسیار کمتر از آن خواهد بود. در دنیای وب مشتریان به راحتی نظر خود را راجع به هر محصولی ارائه میدهند و نظراتشان را در قالب انتقاد و پیشنهاد برای شما میفرستند. شما نیز میتوانید سلیقهی مشتریان خود را بشناسید و برای جذب مشتری بیشتر گام بردارید.
از طریق سایت و محتوایی که ارائه میدهید، مخاطبان شما توسط استراتژی گوگل هدفمند میشوند و به این طریق دست شما برای برندسازی بازتر خواهد بود. با داشتن وب سایت میتوانید خدمات خود را در بستر اینترنت به هزاران مشتری معرفی و برای خود شهرت و اعتبار کسب کنید و اعتبار تجارت خود را بالا ببرید. اینگونه کسب و کار شما در هر مکانی که اینترنت وجود دارد دیده میشود.
خود گوگل نیز بخش پیشنهاد دارد و به راحتی سایت شما را با توجه به علاقه مخاطب، به کاربران زیادی معرفی میکند.؛ احتمال اینکه بازدیدکنندگان وب سایت شما به مشتری تبدیل شوند بسیار زیاد است.
از طریق دریافت تبلیغات در سایت، در کنار محتوای اصلی که ارائه میدهید، به درآمد جانبی خواهید رسید. در سایت خود تمام محصولات و خدمات خود را معرفی کنید و بدون هیچ هزینه و محدودیتی آنها را به روز رسانی کنید. به این صورت مشتریهای شما دیگر نیاز به مراجعه حضوری نخواهند داشت و هر زمان که اراده کنند، محصولات شما را بازبینی میکنند.
زمانی که شما سایت نداشته باشید، برای بازاریابی شرکت و کسب و کارتان نیاز به انجام فعالیت حضوری خواهید داشت. افرادی که برای شما بازاریابی میکنند، قطعا محض رضای خدا این کار را نکرده و از شما انتظار درصد دارند. اما گوگل به صورت رایگان این بازاریابی را برای شما انجام میدهد. کافیست وب سایت خود را بهبود ببخشید تا گوگل شبانهروز برای شما مشتری بیاورد!
با انجام برخی فعالیتها در زمینهی خدمات سئو سایت با کمترین هزینه در بستر وب برای خود بازاریابی اینترنتی نمایید. مگر در شهر شما چند نفر هستند که با کسب و کار شما آشنایی دارند؟ در ایران و جهان چطور؟ میلیاردها انسان در سراسر جهان بخشی از زمان خود را در اینترنت میگذرانند. تصور کنید شما کسب و کارتان را برای این جامعه آماری راه اندازی کرده اید بنابراین مشتریانی از سراسر ایران یا حتی فراتر از مرزها خواهید داشت.
با داشتن وب سایت در 24 ساعت شبانهروز، 7روز هفته در کنار مشتری هستید. در واقع وب سایت شما نمایندهی شماست حتی در ساعتهایی که شما در حال استراحت هستید وب سایت شما در حال معرفی خدمات و محصولات شما به مشتری است.
معایب داشتن سایت
متاسفانه با اینکه به نظر طراحی و مدیریت یک سایت (به خصوص سایت فروشگاهی) کار راحتی است، اما پیدا کردن بازار کار راحتی نیست. اگر رقبای شما در شبکه اجتماعی اینستاگرام به فعالیت خود ادامه میدهند، بهتر است این کار را شما در پینترست و یا موتورهای جستجو انجام دهید و فضاهایی که هنوز تقریبا بکر ماندهاند را فتح کنید.
پیاده کردن سئوی خوب برای سایت نیز نیاز به افراد ماهر و باسواد دارد، که کاملا با استراتژیهای آن و الگوریتم گوگل آشنا باشند. پیگیری و همگام بودن با الگوریتم گوگل کار آسانی نیست.
اگر برای کسب و کارتان نیاز به تبلیغ در شبکههای اجتماعی دارید این کار را انجام دهید. شما میتوانید با تولید محتواهایی جذاب و اثربخش مشتریان خود را به سمت برند خود جذب کنید و این همانند مبارزات انتخاباتی است.
مشتریان دوست دارند زمانی که سوالی را مطرح میکنند، خیلی سریع به آنها پاسخ داده شود. کم بودن صبر مخاطب گاهی باعث از دست دادن مشتری میشود. اگر امکان پاسخگویی سریع در سایت را فراهم نکنید، مخاطب به راحتی سراغ سایتی دیگر خواهد رفت.
از دیگر معایب داشتن سایت میتوان به قطعی آن به دلیل مشکلاتی که در سرور پیش میآید (و یا دلایل دیگر) اشاره کرد. به دلایل زیادی احتمال دارد که سایت شما از دسترس عموم خارج شود و دلیل آن میتواند عدم توانایی پشتیبانی سرور باشد. زمانی که سایت با مشکل مواجه میشود، هیچ کس نمیتواند خرید انجام دهد.
عدم مشخص بودن زمان دقیق تحویل محصول در سایتهای فروشگاهی نیز یکی از معایب است. این درحالی است که مشتریان علاقه دارند تا خودشان زمان تحویل محصول را انتخاب کنند و این یک مزیت به حساب میآید. زمانی که مشتری از شما محصولی را خریداری میکند، در زمانی که گفتهاید باید محصول به دست مشتری شما رسیده باشد.
به طور کل باید گفت که این روزها نباید پرسید که چرا باید سایت داشته باشیم ؟ بلکه سوال بهتر این است که چگونه سایت خود را بهینه کنیم؟ و کدام طراح بهترین سایت را برای کسب و کار من راه اندازی میکند؟
دیدگاهتان را بنویسید